Phu Quoc2
Blijf op de hoogte en volg Renate
08 Augustus 2012 | Cambodja, Phnom-Penh
Wifi in ons resort is vlak na aankomst al foetsie gegaan. Het is hier duidelijk low season. Het ontbijtbuffet was al tamelijk leeg toen we kwamen, tja low season, het was op. Fred was daarmee niet eens en wat later kregen we alsnog broodjes. Vandaag was er helemaal geen buffet en alles kon besteld worden.
Kennelijk is er wel malaria op het eiland, want gisteravond gingen ze met de spuit rond. Alles even in een witte wolk. Ik heb maar snel de deuren gesloten, kan alleen maar toxic zijn, want anders gaan die beestjes ook niet dood. Vanmorgen wilden ze ons hutje van binnen spuiten en begrepen me niet toen ik NO zei. Dat doen ze maar tussen twee gasten in, maar niet als al onze spullen daar liggen. Tot nu toe geen insecten binnen gezien, behalve hagedissen. Die zijn welkom.
Morgen alweer onze laatste dag hier. Vrijdag pakken we de boot naar Rach Gia en zetten zaterdag de fietstocht voort.
Groet Fred en Renate
08 Augustus 2012 - 16:48
Patrice:
Hey Hey bikers on the beach...
fijn om te lezen dat alles beter gaat met jou Re en dat jullie genieten van alles er om heen.
Veel plezier nog en rustig aan.
Kuske
PS: de berichten komen sinds kampong goed aan.