Aan de oostkust
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
14 Augustus 2011 | Maleisië, Kuala Rompin
Internet vinden lukt nog steeds niet; wel is er overal WLAN. IPAD!!! 2 dagen in Taman Negara waren mooi en voor on s voldoende. Eerst 3 uur met een longtallboat de rivier omhoog.Mooi, helaas zijn alle beesten door de herrie al weg. Beiden zijn we ingedut en hebben de reis slapend doorgebracht. Op de 1ste avond hebben we de nightsafari gedaan. Geslaagde trip.Met een luxe 4wheeldrive de jungle in. Fred en ik hadden een plaats op het dak van de auto gescoord.Een matje onder de billen,de voeten op de voorruit en vasthouden aan de dakrails. 3 uur lang kriskras door de bossen.Een leopaardenjong was onze topscore, verder nog andere minder imposante beesten. Terug naar het dorp, inmiddels al na 23uur gaf de chauffeur flink gas.Ik verbied deze rit direct aan mijn volwassen dochters;-) was wel erg leuk :-). Volgende dag de canopywalk gedaan.Ging prima,ik kneep hem vanwege mijn hoogtevrees.Daarna nog gewandeld en 's middags naar een Oerang Aslidorp.Dat uitje was 3keer niks.Verder klets je hier en daar wat.Want we komen met regelmaat dezelfde mensen tegen.Volgende ochtend met de bus terug naar Jerantut.De fietsen stonden in het hotel. Die jongen (zeer vrouwelijk)vond ik 2dagen geleden al zo leuk.Ik bedankte me bij hem en zei oh you have blue eyes?! No mam i am wearing blue lenses. Hij giecheltje en was blij toen ik hem vertelde dat het hem mooi. Stond.Ik ga de volgende keer verder want de BB is niet echt handig liefs Fred en Renate