weer op vaste land
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
20 Augustus 2011 | Maleisië, Mersing
De dagen op Pulau Besar waren ontspannend. Wel kwam er op donderdagochtend verandering in de serene rust. Het italiaanse 4tal hadden we uitgezwaaid, zij trokken verder naar Tioman. We waren nog met pakweg 6 personen te gast op het resort. Toen kwam er een boot bij de steiger aan. Er stapten pakweg 12 mannen zeer luidruchtig uit de boot. Mannen tussen de 18 en 30 jaar, elkaar aanstotend, joelend en vooral veel geschreeuw. "Hopelijk gaan ze rechts af naar Resort Mirrage, nee ze komen onze kant op". De bagagekarretjes lieten antallen trays van Tijgerbeer zien. Met veel kabaal kwamen ze het resort binnen. Binnen een uur was de gettoblaster functioneel, bom, bom, bom,... Uitgelaten de zee in met bier in de hand, de lege blikjes werden nonchalant in de Zuidchinese Zee gedeponeerd. Op het volleybalveld werd eerst met zand gegooid, elkaar omgegooid en dan gevolleybald. Ik heb de man aan onze bar gevraagd hoelang deze club geboekt had. Hij verontschuldigde zich en zei, tja bij internetboekingen weten we niet wie komt. "Begrijp ik goed, toch zorg svp voor de rust." Aan het einde van de middag ging het festijn nog steeds ongestoord verder. Ik heb de man van de bar gevraagd mee te lopen en de muziek te beluisteren. Daarna ging hij naar die club en de muziek ging uit. De eerste nacht verliep nog luidruchtig, dat vertelde een ander stel. Zij woonden er vlak naast, maar de rest van de tijd waren ze er wel, maar nietmeer hindelijk. Grappig om te zien hoe een stel volwassen kerels zich uitstekend kan vermaken met competitiespelletjes; softbal, volleybal, kano-wedstrijd op zee, wel steeds de koelbox met Tijger mee.
Fred zit onder de bulten, zandvlooien. Mij hebben ze niet te pakken gehad.
Na 4 dagen niksen vonden we het wel goed om terug te gaan. Het weer is nog steeds mooi en de temperatuur was vandaag na het onweer best dragelijk. Morgen gaan we vroeg op, er staan kleine 90km op het program, waarvan de laatste 40 heuvelachtig. Helaas komt nu het einde in zicht,
liefs Renate
21 Augustus 2011 - 17:33
Patrice:
veel plezier nog en een goede reis terug...
kussssssssssss -
22 Augustus 2011 - 18:17
Gina:
net terug van een weekje texel met geiko en waarom. lekker weer en we hebben genoten. jullie erg veel plezier voor de laatste dagen. voor ik het vergeet ons feestje is op 10 sept. we vinden het leuk als jullie ook weer van de partij zijn. genietse!!!! liefs gina geiko.