Singapore 2
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
25 Augustus 2011 | Singapore, Singapore
de shoppingmalls,... eindeloos. Ideaal dat er centers zijn. Stel je een voetbalveld voor, dat 3 tot 6 hoog, afgesloten, zodat je in de geclimatiseerde ruimtes verblijt. Anders wil je hier ook niets passen.
Vandaag zijn we in Chinatown geweest, een boedhistisch museum bezocht en ook hier hebben ze een tand van boedha. En ik dacht dat die in de tandtempel van Kandy lag. De tand hier is geschonken door Birma.
Op straat zie je waarschuwingsaffiches vanwege de Denguemug. Het is hier schoon op straat; in Singapore wordt geen kauwgum verkocht! Je ziet ook geen sigarettenpeuken op straat.
Inmiddels heb ik het al vaak gezien; het is hip om een zwartgerande bril te dragen. De eerste keer verbaasde ik me erover, een jongen met een zwartgerande bril zonder glazen... Maar het is hier kennelijk normaal, je wil t een zwarte bril, okay dan draag je die, maakt niets uit dat je geen bril nodig hebt.
Morgen hebben we nog tot half vier de tijd voor de stad. Gaan we in alle rust nog naar de shoppingmall.
Tot de volgende keer
groet Renate
26 Augustus 2011 - 04:47
Gina:
genoten van de verhalen. fijne reis terug. x gina.