nieuwe routevariant Cameron Highlands
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
04 Augustus 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Hier boven is het koel, 17gr. en het regent vanavond. Verder is het hier druk met toeristen, betekent de hele dag eten en drinken. Nu weet ik, dat we pech hadden. daar waar we gestart zijn, behoort tot de twee streng islamitische provincies, en daar houdt men zich uitert streng aan de islamitische Ramadanregels.
Selamat tinggal Fred & Renate
He lieverds, ik reageer nog even op jullie meelevende reacties. Ik wist dat we tijdens de Ramadan reisden, maar dacht niet dat ze de winkels voor ons toeristen dicht zouden houden, maar zoals jullie nu gelezen hebben zijn we in de 2 meest strenge provincies gestart. Tja, en het bijltje erbij neergooien en zeggen dit was het dan, is niet mijn ding. Maar om nu even door dit gebied te treinen komt er weer rust in de reis en na Taman Negara pakken we weer de fiets. Wel is het zo, dat als wij uitsluitend gefietst hadden, hadden we deze trip niet gemaakt. Voor alles wat weggaat komt er iets nieuws. Dus ik heb hier genoeg uitdaging... Liefs
04 Augustus 2011 - 14:06
Janneke:
Bier! Bier! Bier! -
04 Augustus 2011 - 14:31
Ellemiek:
Eindelijk weer eten en bier! Nu kan het alleen nog maar beter worden... Met een lege maag en 0% alcohol is een vakantie niet bepaald pret natuurlijk. Veel plezier! -
04 Augustus 2011 - 15:21
Patrice:
jippie nu kan de vakantie beginnen ..
er is niks zonder bier....
kus -
04 Augustus 2011 - 19:20
Gerrie En Henk:
Pfff, gelukkig maar, in betere omstandigheden en genoeg te eten, ben benieuwd welke dieren jullie tegenkomen in het oudste tropische regenwoud Taman Negara, geniet er na al het afzien maar van, xx -
07 Augustus 2011 - 11:34
Heleen:
hoi Renate en Fred, kom net terug uit Frankrijk, de Auvergne en heb al je verslagen gelezen. Wat maken jullie veel mee! En goed dat jij zo'n planner bent Renate, je plant gewoon dwars door en om de ramadan heen! Gelukkig dat jullie wat meer rust hebben gecreeerd voor jezelf zodat het fijn blijft. Jullie zijn een ondernemend stel hoor!
Ik heb geluierd en gelezen, gefietst, gewandeld en gefotografeerd. Klinkt wat tam naast jullie belevenissen. Veel plezier nog daar nu de betere tijden qua fouragering aanbreken! liefs Heleen