Weer thuis en FACTS
Blijf op de hoogte en volg Renate
23 Augustus 2010 | Nederland, Winschoten
Het vliegtuig vertrok op tijd. We hebben het eten afgewacht, oogklepjes op, oropax in de oren, het slaaptabletje en slapen maar. Dat lukte goed, want we werden net voor het ontbijt, kleine 8 uur later, weer wakker. In Frankfurt op tijd geland, helaas moesten we lang wachten op alle bagage.
We kijken op een mooie reis terug en hebben goede herinneringen aan Sri Lanka.
Facts:
totale fietsafstand: 1130 km
Route: Negombo - Kurunegala - Dambulla - Anuradhapura - (vervoer per auto: Minhitale-Sigiriya) (Sigiriya geslapen: aanrader Banana Resthouse) - Giritale - Nalanda - Kandy - (vervoer per auto: Nuwara Eliya) - Ella (geslapen: Aanrader- Zion Vieuw)- Monaragala - Arugam Bay - (vervoer per auto: Wellawaya) - Tissamaharama - Tangalle - Unawatuna - Hikkaduwa - Bentota - Hanwella - Negombo (geslapen aanrader Pearl Hotel)
Equipment:
Koga Signature 26 inch
Rohloffnaaf
Magura olieremmen
Tubusdragers
Schwalbe Marathon Extreme banden
Fietstassen: Vaudee
Route en reis: AWOL
Srilankan Airways, Frankfurt - Colombo (rechtstreeks 10 uur reistijd)
tot de volgende reis,
Renate
24 Augustus 2010 - 08:39
Doeke:
Hallo Fred en Renate. Fijn dat jullie het naar je zin hebt gehad. Ik hoop jullie snel weer terug te zien.
Hartelijke groet.
Doeke -
24 Augustus 2010 - 17:36
Patrice:
uyyyyyyyyyyy Gerri wil nu zijn KOGA ruilen voor een net als die van jullie... met de tubusdragers enz enz enzn. ehummmmm gevaarlijk want ik ga niet mee fietsen hahaha.
leuke fotooooosssss.
die van Fred met de monniken is supertof echt....