bangkok
Blijf op de hoogte en volg Renate
16 Juli 2007 | Thailand, Bangkok
groet Fred en Renate
16 Juli 2007 - 17:10
Magali:
He Fred en Renate! Hoorde net van mama dat jullie aan het bloggen zijn tijdens de vakantie in Thailand. Ik lees jullie verhaaltjes en waan me weer helemaal in de straten van bangkok! Wat een heerlijk land! Heel veel plezier nog daar!
x
Magali -
16 Juli 2007 - 21:03
Eveline:
Liebe Renate, lieber Fred,
schön dass Ihr gut angekommen seid. Ich versuche Eure Reiseberichte zu lesen :-) Das meiste verstehen wir schon ! Es macht Spaß Eure Reise so mit zu erleben ! Wir wünschen Euch noch ganz viel Spaß und viele liebe Grüße auch an die 3 Damen.
Eveline + Christian -
17 Juli 2007 - 12:42
The Kid :-):
Nou ouders dat ziet er lekker uit. Geen zorgen deze dames hebben de klasse restaurants al gelocaliseerd... mac donalds, pizza hut en natuurlijk Kentucky Fried Chicken!
Kus -
17 Juli 2007 - 13:23
Femke!:
Leuk jullie verhalen te lezen. Nu helemaal zin aan morgen! Kusje -
17 Juli 2007 - 13:24
Miek:
Super leuk om ook jullie verhalen te lezen en foto's te zien! Morgen gezellig samen eten, liefs Miek -
17 Juli 2007 - 13:45
Karlijn:
tot morgen! -
17 Juli 2007 - 16:56
Geiko:
ook wij volgen jullie vanuit het misschien nog wel warmere (maar minder vochtige) kroatie. geniet ze in het mooie thailand. gr ook van gina. -
17 Juli 2007 - 20:44
Janneke:
Ja, heel jammer, pap, meteen op de eerste foto alweer keihard de fout in. Als Sonja dat ziet... Ik heb inmiddels mijn post bekleed als enige vertegenwoordiger van de familie in Nederland, na een geweldige week London en ben weer bijgelezen wat de blogs betreft. Heel veel plezier morgenavond met z'n allen en drink een biertje (of een emmertje ;-)) op mij!
Liefs, Janneke. -
18 Juli 2007 - 17:42
Patricia:
Lieve Renate,
Vers terug from Ierland en je leuke verjaardag's kaart gelezen, thanks a million!! hoe kom je aan deze foto dan? rosé aan de hand jetje... hahahaha.We hebben echt leuk gehad en een super leuke rondtrip door het binneland gemaakt met het nodgie genoot van vele biertjes in de pubs, wat dat betreft is Fred(volgens de fotos) een skelet naast onze Ierse bier buikjes dus moet'hij niet gaan ovedreven over dieten gewoon lekker vrezzzzen daaro jullie fietsen het zo uit. Hier wordt wat anders. Zie je dat ik niet te veel over Thailand vertelde heerlijke land! veel plezier en nog veel genoot toegewenst!! From Midwolda with love..
kuske
Patricia