Pittige fietsdag
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
17 September 2024 | Griekenland, Grevená
Dinsdag 17 september ‘24 Grevena
Vanmorgen zijn we om 9:30 vertrokken, warm aangekleed. Het was fris. We fietsten nog door Kastoria en konden erna direct aan de eerste klim beginnen. Het landschap is wijds, in de verte zien we bergketens. En ook geeft het geheel een desolate indruk. Na een kleine koffiepauze fietsen we verder. Lunchpauze is laat, al na 13 uur. We zitten nu op 40 km. Marguérita en ik fietsen samen verder. Die twee mannen racen over de weg en de anderen zakken af ivm het vele klimwerk. We stoppen regelmatig om foto’s te maken. Tegen 15:30 zijn we bij het hotel. We zetten onze fietsen binnen, de koffers op de kamer en gaan eerst koffiedrinken. Later komt de groep naar een ander terrasje en wij sluiten aan. Ik ben moe, heb afgelopen nacht weinig slaap gehad -volle maan-tijd- en hou het bij Cola.
18 September 2024 - 16:53
Gerrie:
Hoi Renate,
Gelukkig dat je toch wat kleding voor de kou bij ie hebt, je zou het in dat land in deze tijd van het jaar toch niet bedenken dat het koud is. Wat fijn dat je samen met Mar op kunt fietsen en fotostops maakt, stom dat die mannen door sjezen, dat is nu echt zonde van zo’n reis. Wat vliegt de tijd hè, geniet nog maar lekker van de mooie fietsreis!!
19 September 2024 - 11:20
Dorien.:
Hoi Renate,
Wat een weidse uitzichten deze etappe maar het ziet er ook wel wat verlaten en frisjes uit.Hopelijk kunnen jullie snel weer van wat meer zonneschijn en hogere temperaturen genieten en houden jullie het lekker droog!
Nog veel (fiets)plezier!