Regen en wind
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
25 Mei 2025 | Nederland, Vierlingsbeek
Dag 725 mei ‘25Vierlingsbeek58 km
Helaas wordt het bericht van dag 5 niet verstuurd. Ws technische fout. Ben straks benieuwd of dit gaat lukken.
Gisteren 24 mei was een extra dag in Arnhem. Na het ontbijt ben ik naar het Openluchtmuseum gelopen. Het was er druk, dit weekend is het Stichting Opkikker weekend. Dit museum is zeker de moeite waard, wel een prijzige entree (€ 24) Ik heb uitgebreid bij de tuinen rondgekeken. Leuk hoe de kruiden zijn ingedeeld, nl wat is voor wat. En het is gewoon leuk om tussen alle huizen, ambachten en molens rond te lopen.
Echter, het was ronduit koud! ‘s Avonds bij een buurtlokaal gegeten. Had gereserveerd.
Vanmorgen ontbeten, opgeruimd en tegen halftien op de fiets. Het regende flink. Miriam gaat morgen met vakantie en wilde het huis opruimen. Ben naar een koffietent gefietst en heb daar de buien afgewacht. Het blijft lastig als fietspaden zijn afgezet en de bewegwijzering niet klopt of gewoon eerder stopt. Ik flinke wind op de kop en ook flinke buien.
Het hotel in Vierlingsbeek had ik via Booking.com geboekt voor een zeer schappelijke prijs. Ik was te vroeg, maar mocht op mijn kamer of mini appartement. Mooi verblijf. De fiets mocht ik in de kamer stallen. Nadat alles uitgepakt was en ik gedoucht had ben ik het dorp ingelopen. Het hotel opent pas om halfzes en de eigenaar tipte mij ‘De Herbergier’. Daar één kroket met brood en een alcoholvrij La Trappe Nillis, echt lekker. Straks avondeten in het hotel en morgen naar Geldrop. Daar moet ik nu echt verder reserveren, zeker ivm Hemelvaart. Echter de weersvoorspellingen zijn onduidelijk en zoals het nu lijkt is op Hemelvaart heel veel regen.