The girl who cycled from Venice to Winschoten
Door: Renate
Blijf op de hoogte en volg Renate
12 Juni 2024 | Nederland, Winschoten
Woensdag 12 juni,thuis,113 km
Vanmorgen bij het ontbijt de weerapp bekeken. Blijkt nu, dat het vandaag nauwelijks gaat regenen en morgen wel. Dan toch maar naar huis fietsen? Ook heb ik geen zin om ‘al’ naar huis te gaan.
Ik ben al snel in Noordhorn. Na 35 km begin ik iets te zoeken om wat te eten en te drinken. Echt, niks. Ik vraag onderweg aan iemand waar ik hier in de buurt kan koffiedrinken. Ik had dit nooit gevonden en de uitleg is zo goed dat het lukt. Ook had ik al besloten, ik fiets tot thuis. Daarom heb ik ook de accu bijgeladen. De wind was al flink aangetrokken. Ik ben al om 13 uur in Ter Apel en vanaf dat moment heb ik de wind vol van voren in die open vlaktes.
Al voor de reis had Michel gezegd voor een finish te zorgen. Voor mij hoeft dat niet zo, liefst kom ik thuis en ga gewoonnaar binnen. ‘Je fietst van Venetië naar huis! Dat verdient een finishvlag.’
Dus ik fietste vanmiddag na 113 km mijn straat in en bij het huis was de finish en een warm welkom. En eerlijk? Het voelde wel fijn.
Ik heb een mooie reis gehad, heb heel wat geregeld en opgelost, me niet laten kisten door die vele regen, leuke mensen ontmoet, fysiek nergens last van gehad en nu ‘ik kan dat gewoon’.
Jullie trouwe lezers bedankt voor jullie reacties en aanmoedigingen, ook dat is fijn.
Goede nacht
Facts: 2085 km 15730 hoogtemeters
12 Juni 2024 - 23:04
Elly:
Wat geweldig dat je zoveel kilometers hebt kummen fietsen. Welkom thuis! Leuk filmpje. Ik zie nu al uit naar je volgende fietstocht.
Eerst maar lekker uitrusten. Even wennen, eigen ontbijtje maken morgen.
Groet, Elly
Michel:
Niks anders dan respect ! [e-1f64f]
13 Juni 2024 - 08:40
Eildert En Alice:
Hoi Renate, we hebben genoten van je dagelijkse verslagen. Super leuk. Echt een hele zware tocht. Fijn dat je weer gezond en wel thuis bent.
13 Juni 2024 - 09:30
Evy:
vele petjes af hoor en leuk om in ieder geval de laatste dagen gevolgd te kunnen hebben. Nu lekker landen thuis.