Catania, Sicilië
Blijf op de hoogte en volg Renate
04 Mei 2013 | Italië, Catania
We zijn vanmorgen op tijd naar Köln/Bonn gereden. Dit is een klein, zeer goed georganiseerd vliegveld. Binnen 10 minuten waren de bagage en de fietsen ingecheckt!
Goede vlucht met mooi uitzicht op de Alpen en na kleine3 uur geland in Catania. Het was best lang wachten op bagage en fietsen. 3 vluchten werden over een bagageband afgehandeld. Door elkaar, de aanwijzigingen klopten niet en 2 banden, waarop de vluchten stonden, bleven leeg. We kregen allesterug, wat we hadden ingecheckt. De fietsen hebben we vlak bij lost and found opgebouwd. Nou, daar was het druk.
Oja, we reizen met z'n drieën. Fred, Renate en Garmin. Fred is zo blji met Garmin! Eerlijk, we waren in no time bij ons B&B.
Vanavond hebben we een auto gehuurd voor morgen. De Etna, die staat op het programma.
Cantania is een levendige stad en vuil. Geen prullebakje te bekennen, het bakje van de aardbeien heb ik dan ook netjes naast andere troep op straat gezet. Je leert snel,
Groet Fred & Renate
05 Mei 2013 - 15:50
Frederique:
Beste Fred en Renate,
Geniet van jullie reis op Sicilie. De tocht op de Etna naar boven is indrukwekkend. Ik vond het dorre landschap bovenaan op het landschap in de film van de Lion King lijken.
Lieve groet,
Frederique -
05 Mei 2013 - 23:29
Gerrie Vermeer:
Hoi Fred en Renate,
Heel veel plezier op Sicilië, veel zon, lekkere pasta's en prosecco's en mooie dingen zien en beleven.
Voor ons waren jullie eerste 2 verhalen weer leuk om te lezen.
Veilige kilometers, samen met Garmin :)
X Gerrie.