Terug
Blijf op de hoogte en volg Renate
20 November 2012 | Spanje, Cabo Verde
We kijken op 8 relaxte dagen terug. Morgen gaat ons groene armbandje eraf. Dit all inclusive hotel was goed. Ruim opgezet complex, gespreidde restaurants, zeer gevarieerd aanbod aan eten en vermaak. We hebben genoten van de entertainmentavonden, de karaoke (!), steplessen,... Fred heeft nog gedoken, helaas werd hij weer misselijk.
We hebben heerlijk bijgetankt, gelezen, geslapen en zijn blij met de keuze voor Kaap Verdie, Boa Vista en dit hotel.
De Quadtocht en de jeeptocht hebben ons een mooie indruk van dit eiland gegeven.
Ruim 6 uur netto vliegtijd vanaf Amsterdam en zonzeker. Terug vliegen we via Sal (ander Kaap Verdisch eiland) en zijn daardoor 2.5 uur langer onderweg.
Helaas weer geen internet vandaar uit NL gestuurd.
Groet Fred en Renate
29 November 2012 - 07:39
Mark En Mirte :
Hoi Renate,
Dank voor je reacties op onze blog! Als je me je emailadres geeft zal ik je wel een trouwfoto sturen :). NIet naar Angkor Wat geweest, was echt te ver van de route en ach, je kunt niet alles zien... misschien later nog eens! Groet,
Mirte & Mark