Wat een stad
Blijf op de hoogte en volg Renate
15 Oktober 2008 | Verenigde Staten, New York
Avenue uptown gefietst naar Central Park. In Central Park hebben we enkele rondjes gefietst. Mooi uitzicht op de skyline van New York. Bij het Rockefeller Center wordt al geschaatst; ondanks dat het ruim 20gr. is en volop de zon schijnt. Het was beduidend drukker dan op zaterdag. Verder hebben we een mooie wandeling gemaakt in Little Italy, Chinatown, Greenwich, Soho en vandaag nog in Haarlem. Haarlem is een totaal ander New York, en als ik eerlijk ben wil ik daar bij donker niet meer lopen. Op een of andere manier voelt het anders dan hier in Brooklyn. Inmiddels zijn we bekend en we zeggen elkaar hello.
De mensen zijn hier in NY erg vriendeljk en het is voor ons nog de vraag hoe fake is het.
Fred heeft van morgen uitgeslapen en is later met de circle line rond om NY gevaren Wij zaten al om half negen in der metro. Eerst nog shoppen in de Century 21 en daarna naar het Museum of modern Art. Tussendoor op z'n NY's gegeten in de metro. Alles is hier in een to go versie te koop. De koffer is alweer gepakt en morgen vliegen we om 17.45 vanaf JFK naar Dusseldorf en zullen daar om en bij 7 uur landen.
We hebben een bijzonder mooie week gehad, mede door het mooie zomerse weer. Dan is alles net even mooier.
groet Fred, Renate en Janneke.
17 Oktober 2008 - 11:01
Miek:
Wat leuk dat jullie je NY verhalen ook weer bij hebben gehouden.. ben iets te laat, maar krijg geen notificaties.. dus vandaar! Fijn dat jullie een mooie week hebben gehad... benieuwd naar de foto's en nog meer verhalen! Misschien hebben jullie nog leuke tips voor mij en mn broers volgend jaar!
Ik zal binnenkort eens gezellig meekomen met Karlijn naar Winschoten!