weer 2 dagen verder
Blijf op de hoogte en volg Renate
06 Augustus 2007 | Thailand, Prachuap Khiri Khan
06 Augustus 2007 - 20:47
Janneke:
Succes met jullie duikcursus: gewoon ademen, mam, dan komt het vanzelf goed! Ik stel voor dat de familie De Jong (fervente bezoekers van deze site mogen natuurlijk ook) een kleine donatie doet om voor mij ook een Paddi te scoren. Anders ben ik straks dat zielige meisje aan de oppervlakte met slechts een armzalig snorkeltje...
Kus, Janneke -
07 Augustus 2007 - 05:09
Karlijn:
Hoi pap en mam,
duiken wat leuk! Niet druk maken moeders je oefent alles op zo een diepte dat je direct weer omhoog kan, niks aan het handje. Waar gaan jullie duiken? Willen jullie de naam van mijn duikschool? Ik he b het daar zo relaxed gehad.
Weer mooie foto's zucht.... mijn avontuur zit erop.
Kus -
08 Augustus 2007 - 12:01
Ted:
Bedankt voor jullie berichten.
Ik heb ze allemaal aan ma gegeven .
Ben afgelopen week aan het zeilen geweest.
Met het oog gaat het redelijk.
Het herstel gaat langzaam.
Ben benieuwd hoe het duiken bevalt zowel wat voor moois je daar ziet als wat je van het duiken op zich vindt.
Ben gisteren door Jolande uitgenodigd voor een fietstocht op 12 augustus met een aantal familie leden.Vreemd zo'n late uitnodiging , een aantal gaan niet mee en ma wist ook van niets .
Klungelig georganiseerd.
Betwijfel of we mee gaan.
Geniet van het bounty eiland , huisje , weggetje ,restaurantje onder de bomen, strand en dan de warme zee in .Heerlijk.
Morgen komen Marieke en Mark terug van Costa Rica, ben benieuwd wat die te melden en te laten zien hebben.Lotje gaat morgen avond een aantal dagen naar Londen en Oxford naar een vriend/kennis .
Veel plezier en geniet ervan Carla en Ted -
08 Augustus 2007 - 14:14
Wil En Alie:
Lieve mensen wat genieten jullie toch en jullie organiseren alles zo keurig.
De groeten van jullie nog steeds fietsvrienden uit het zuiden.
Het valt ons op dat zoveel mensen op jullie site reageren. Leuk toch en wat fijn voor jullie.
Goeten Wil en Alie, jullie kennen ons toch nog wel